Hur skapar jag uppgiftstyper, inlämning, examination m fl?

Att skapa nya val av uppgifter kan endast en administratör göra.

Guide för att skapa fler uppgiftstyper som administratör

(Guiden förutsätter att du använder en dator).

1.  Gå till adminpanelen, i menyn till vänster håll muspekaren över "Skolinställningar" och välj  alternativet "Typer".

2. Högst upp i vyn som nu visas finns "Uppgifttyper", för att lägga till en uppgiftstyp klicka på "Skapa" till höger på skärmen.

3. I rutan som nu öppnats skapar du en uppgiftstyp, ange namn, beskrivning, färg och ifall denna typer som standard ska visas i uppgiftkalendern.

4. När du ställt in din uppgiftstyp vänsterklickar du på "Spara" i rutans nedre högra hörn.