Video: Pedagog- delmoment KOMMUNIKATION

Har du landat här utan att ha läst innehållet i Videor: Meitner för dig som jobbar i grundskola? Isåfall klicka här.

4. Delmoment kommunikation 💬

Vi går igenom personliga chattar, gruppchattar och hur du skapar utskick i Meitner och/eller som e-postmeddelanden.

Det är två videor i detta moment och det är ca 5 minuters videomaterial att ta del av.

Lycka till! 👋

1. Chatten

Om du upplever uppspelningsbesvär, vänligen testa att titta på filmen i din webbläsares inkognito-läge.

2. Utskick

Om du upplever uppspelningsbesvär, vänligen testa att titta på filmen i din webbläsares inkognito-läge.

Delmoment avklarat! 🥳

Nästa delmoment är närvaro, gå vidare till nästa delmoment.🔗