Videor: Meitner för dig som jobbar i grundskola

 

I artikeln hittar du information som berör dig som jobbar med Meitners grundskolefunktioner.

 

Syfte 🤔

Att skapa förståelse och familjaritet med Meitners gränssnitts olika vyer och steg i vanliga arbetsflöden.

 

Hur 📽️

Du kommer få gå igenom sju delmoment som nämns senare i artikeln, varje moment omfattar en gruppering av funktioner i Meitner för grundskola och riktar sig i vissa lägen direkt emot en profession. Oavsett din profession så är videon framtagen för att skapa förståelse för de olika arbets- och processflöden som Meitner stödjer verksamheten i.

 

Tid ⏰

En video kan vara allt från en till tio minuter lång och det är totalt ca 20 videor. Totalt är alla videor ca en och en halv timme tillsammans. Vi rekommenderar att öka uppspelningshastigheten till 1.2x eller 1.5x om du är bekväm med det. 

 

Uppmärksamma att... 🛠️

...materialet utgår från grundskolan men kan även ses av användare i förskola och gymnasiemodulerna, notera dock att gränssnittet och vissa processer skiljer sig mellan skolformerna.

Meitner uppdateras kontinuerligt och ibland kanske knappar eller ord ändrat sig från video och vad som står i Meitner, titta en extra gång när du letar efter en funktion i systemet. 

 

Delmoment 🔬

Varje delmoment innehåller flera videor och de är producerade i ordningen de lagts till på momentets sida. Delmomenten är tänka att tittas på i kronologisk ordning, från ett till sju i listan.

 1. Kom igång, gå till delmoment. 🔗
   
 2. Arbetsytor, gå till delmoment. 🔗
   
 3. Kalendern, gå till delmoment. 🔗
   
  (Glöm inte ta en paus och sträck på benen! ⭐) 
    
 4. Kommunikation, gå till delmoment. 🔗
   
 5. Närvaro, gå till delmoment. 🔗
   
 6. Betyg, gå till delmoment. 🔗
   
 7. Mentorskap och elevhälsa, gå till delmoment. 🔗

 

Reflektion 🎭

Det är rekommenderat att göra detta tillsammans med en kollega och efter varje video diskutera hur ni kan applicera det ni lär er om Meitner i ert dagliga arbete. 

 

 

Relaterad till

Uppdaterad

Var denna artikel till hjälp?

/